Ekster smart wallet

Ekster lanceert spraakgestuurde portemonnee

Het munt- en papiergeld mag dan wel verdwijnen, maar een portemonnee blijf je nodig hebben. Door alle kaarten in plaats van munten kan deze kleiner en dunner zijn dan ooit.

Ekster

Ekster maakt dunne houders voor kaarten andere zaken die je in je portemonnee bewaart. Het bedriif heeft zijn derde generatie bekend gemaakt en het product is nu slimmer dan ooit. De producten van Ekster zijn nu te gebruiken met Google Assistent en Amazon Alexa. Wanneer je nu dus je portemonnee kwijt bent kun je hem vinden met behulp van je slimme speaker of de assistent op je smartphone. Vraag de slimme speaker of de slimme assistent om de portemonnee te lokaliseren en hij zal gaan rinkelen. Heb je je portemonnee op een plek verloren waar je hem niet kan horen dan kun je Chipolo inschakelen.

Chipolo staat erom bekend de dunste en luidste volgapparatuur ter wereld te maken. Elke tracker heeft een unieke QR-code die deze als een vingerafdruk aan uw smartphone koppelt. Als je je portemonnee kwijtraakt en iemand hem vindt, door deze QR-code te scannen, wordt er een bericht naar je gestuurd, zodat je meteen weet waar de portemonnee zich bevindt. Een leuke nieuwe functie die is toegevoegd, is de mogelijkheid om je tracker te gebruiken als een selfie-afstandsbediening.

Ekster smart wallet
Ekster smart wallet

In de slimme portemonnee van Ekster kunnen tenminste 12 kaarten, en als gebruiker heb je met de druk op een knop direct toegang tot maximaal zes kaarten met één klik op een knop. De portemonnee beschikt ook over RFID-blokkering zodat kwaadwillende de kaarten niet kunnen dupliceren of gegevens kunnen stelen.

Prijzen en beschikbaarheid

De smart wallets van Ekster® smart zijn nu beschikbaar voor pre-order op Kickstarter. Ben je er vroeg bij dan betaal je maar €25 door de 60% korting.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.