Elon Musk heeft al 15000 vlammenwerpers verkocht

We kunnen veel over Elon Musk beweren maar niet dat hij geen creatieve geest heeft. Het is begonnen met een electrische auto toen zonnepanelen, een tunnel-bedrijf en nu heeft hij weer een vlammenwerper op de markt gezet.

Vlammenwerper

Musk’s laatste bedrijf is er een die tunnels graaft en het heeft de meest briljante naam namelijk de Boring Company. Waarschijnlijk heeft het bedrijf nog wat cash en vooral nog wat media-aandacht nodig want een vlammenwerper verkopen is duidelijk vragen om aandacht. Je leest het goed, de Boring Company wil jou een vlammenwerper verkopen want dat heeft natuurlijk alles met tunnels graven te maken. Misschien dat vlammenwerper net een te groot woord is voor het apparaat want Elon Musk verzekerd iedereen dat dit ding aan alle voorwaarden voldoet. Hij raadt ook iedereen af om de vlammenwerper te kopen, “tenzij je van een beetje plezier houdt”.

Great for roasting nuts ? ?

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Het apparaat is nu in de verkoop en zoals je al zou verwachten ze vliegen de winkel uit. Na een paar uur kan Elon Musk al via zijn Twitter melden dat hij er 15.000 verkocht heeft. Dat is 15.000 keer een verkoopprijs van $500 en dat is al 7.500.000 omzet voor de Boring Company. Dat is niet slecht voor een dinsdag in januari maar aan de andere kant wat moet iemand als Musk nu met 7.5 miljoen, dat is voor die man een druppel op de gloeiende plaat.


Of hij deze vlammenwerper ook overal ter wereld zal gaan verkopen is nog maar de vraag. In de Verenigde Staten staan al een aantal mensen te wachten om de plannen van Elon Musk te dwarsbomen. Het is schijnt allemaal legaal te zijn voor de wet, maar toch willen ze dat deze apparaten niet in handen van burgers komen. Het is natuurlijk prijzenswaardig dat deze veelal oude senatoren het beste met ons voor hebben ware het niet dat ze hun aandacht op veel gevaarlijkere producten kunnen en moeten vestigen. Want de Verenigde Staten is nog steeds het land waar een surprise-ei verboden is voor een kind, maar datzelfde kind wel met een semi-automatisch wapen over straat kan. Dat is nu eenmaal volgende de wetgeving volstrekt logisch.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.