The Expanse seizoen 2

The Expanse seizoen 2 vanaf morgen op Netflix te bekijken

Wanneer je van goede Science Fiction houdt dan is de serie The Expanse op Sci-Fi Channel en Netflix zeker een aanrader. De verhaallijn en de effecten maken het tot een serie die iets meer van je vraagt dan bij andere series uit dit genre. Vanaf 8 september staat het tweede seizoen bij Netflix online.

The Expanse

De Netflix Original The Expanse is gebaseerd op een reeks romans van James S.A. Corey. Dit is een pseudoniem voor de twee schrijvers die aan de boeken werken, Daniel Abraham en Ty Franck. De boekenreeks bestaat uit 6 boeken en 5 wat kortere werken. In totaal staan er nog 5 boeken in de planning voor de komende tijd.

The Expanse seizoen 2

Deze serie is een Netflix Original alhoewel hij ook eerder uitkwam op het SciFy channel. Dit is een kanaal dat alleen Science Fiction titels op het programma heeft gestaan. Een tijd terug zat deze zender ook in het basisprogramma van UPC ( nu Ziggo). Netflix heeft de rechten van deze serie opgekocht om hem als Netflix Original voort te zetten op het eigen kanaal.

Het verhaal

Een vermist persoon en een samenzwering tegen de aarde is de aanleiding voor het verhaal en het brengt ook de drie verschillende verhaallijnen bij elkaar.
Bij elke verhaallijn hoort een hoofdrolspeler, James Holden spendeert veel van zijn tijd in de ruimte, Chrisjen Avasarato probeert op de aarde de UN te bestieren en Joe Miller probeert als politieagent binnen de lijntjes van de wet te blijven.

Aandacht

The Expanse drijft niet op de Special Effects of de gekke monsters in het verhaal. Het is een serie waarin de verhaallijn of verhaallijnen erg belangrijk zijn. Niet alle afleveringen zijn makkelijk door te komen. Maar de volhouder zal beloont worden met een te gek verhaal.

Vanaf 8 september zal het tweede seizoen van deze serie op Netflix staan. Dat betekend waarschijnlijk weer 10 afleveringen van 40 minuten Science Fiction plezier.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.