Gekleurde comments

Facebook voegt gekleurde comments toe op timeline

Facebook heeft een regenboog ingeslikt en doen er nu alles aan om deze kleuren over jou heen te spugen. De eerste kleuren-terreur zagen we met de gekleurde tekstupdates, maar nu kun je ook kleuren gebruiken in de comments onder een post.

Kleuren

TheNextWeb bericht dat een klein aantal gebruikers een nieuwe functie op zijn Facebook account heeft. Voor deze nog kleine groep is het nu mogelijk om het commentaar dat ze onder een post toevoegen te voorzien van een kleurtje.

Gekleurde comments op Facebook

Gekleurde comments

Wanneer jij als gebruiker de functie ook krijgt zie je onder de post van een van de Facebookvrienden een aantal gekleurde vakken staan. Wanneer je op een van deze kleuren drukt zal het commentaar dat je gaat schrijven deze kleur krijgen. De tekst die je typt blijft gewoon wit maar de achtergrond krijgt de geselecteerde kleur.

Omdat je kunt kiezen uit 8 verschillende kleuren gaat iedereen hier op los. Met als resultaat een mislukte symfonie aan kleuren. Het zal er ongeveer zo uitzien.

 

Gekleurde status comments
Bron : twitter.com/MattNavarra/

Regenboog orgasme

Wij snappen dat Facebook iets probeert te doen aan het saaie uiterlijk van het sociale netwerk. Waarschijnlijk denken ze met deze gekleurde updates ook meer jeugd te trekken, want pubers houden nu eenmaal van kleurtjes.

een Unicorn die een regenboog orgasme heeft gehad

Maar wij zijn het helemaal met The Next Web eens dat Facebook eruit gaat zien als een Unicorn die een regenboog orgasme heeft gehad. Daarbij moeten we eerlijk zeggen dat niemand op de redactie deze functie nog op zijn Facebook heeft.  Dus we geven Facebook in deze nog even een kans. Zouden ze ook een aparte functie hebben voor gebruikers die kleurenblind zijn?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.