About You

Fashionplatform About You van start in de Benelux

Zalando is een goed voorbeeld van een fashionplatform dat succesvol is maar dat het wel ontzettend veel tijd, moeite en geld kost. Het heeft About You niet tegengehouden om te groeien want 2,5 miljoen klanten in Duitsland en over een paar maanden een grote campagne in de BeNeLux geeft ze genoeg vertrouwen dat ze er gaan komen.

About You

Het platform achter About You is vooral data gedreven en een plaats waar andere handelaren producten op kunnen verkopen. In Nederland zijn dit onder andere Nekatani, Only, Review en Adidas.

Om traffic te maken gebruikt About You bekende influencers om de kleding aan te prijzen, in Nederland is dat @Jolielot

 

In de shop zul je ook het eigen merk About You tegenkomen. Het eigen label heeft een basiccollectie voor dames en heren en is niet erg groot.

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht, geen retourkosten en je kunt kopen op rekening. Allemaal geldverslindende extra’s voor de klanten die About You wel moet toepassen om de concurrentie aan te gaan met Zalando.

Het online bedrijf heeft OTTO als geldschieter achter zich. Dat is in Duitsland een concurrent van Zalando maar in Nederland legt het wat betreft marktaandeel af tegen de fashionreus.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.