Dit FFP2-masker draag je makkelijk tijdens wintersport

We moeten ons allemaal aanpassen aan de richtlijnen die er in diverse landen gelden. In veel gebieden waar we onze wintersport willen gaan doorbrengen gelden weer andere regels. Vaak is de overeenkomst het FFP2-masker, dat moet gedragen worden.

FFP-2 masker in een sjaal

Het dragen van een mind/neusmasker kan vervelend zijn tijdens het skiën of snowboarden. Hoe moet je een dergelijk masker vast maken wanneer je ook nog eens een helm op hebt?

Gelukkig heeft Patrolshop.nl hier een oplossing voor. Ze hebben namelijk een colsjaal of Buff gemaakt die op een normale manier rond de nek gedragen kan worden. Aan de voorzijde zit een FFP2-filter bevestigd die ervoor zorgt dat je beschermt bent en anderen beschermt wanneer je het over de neus schuift.

De colsjaal of buff past goed rond de nek en is in twee maten te verkrijgen, namelijk S/M en L/XL. Het filter in de sjaal is goed voor 8 uur gebruik en er worden drie filters extra meegeleverd. Wanneer je er meer nodig hebt kun je extra filters per verpakking van 5 stuks bestellen.

De buff of colsjaal met FFP2-filter is getest in gerenommeerde centra namenlijk Testex en Nelson Labs. Op de website zijn de rapporten in te zien en eventueel te downloaden. Ook voldoet de buff of colsjaal met FFP2-masker aan de eisen van de Zwitserse Covid-10 Task Force.

Buff of colsjaal met FFP2-masker kopen?

Dit product wordt vanuit Nederland geleverd voor € 29,90 ex verzendkosten en daarvoor krijg je het masker en drie nieuwe filters meegeleverd. Een pakket van 5 extra filters kost € 8,90 ex verzendkosten. Meer informatie kun je hier vinden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.