Freddie Mercury Biopic

Film over Queen en Freddy Mercury gaat er eindelijk komen

Het heeft lang geduurd maar de film over Queen en zijn legendarische frontman Freddie Mercury gaat er komen. Dit maakte de band bekend op zijn website. Er is geld en er is zelfs al een acteur voor de rol van Freddy Mercury.

Queen film

Het heeft 12 jaar geduurd maar eindelijk staan dan de handtekeningen onder de contracten. Binnenkort start de pre-productie en daarna zal het feitelijke filmen beginnen van de ‘Biopic’ over Queen en Freddie Mercury.

Om ervoor te zorgen dat alles zo dicht mogelijk bij de waarheid zal zijn zullen originele bandleden Brian May en Roger Tayler als Executive Producer in het team plaatsnemen.

Hoofdrol Freddie Mercury

De rol van Freddie Mercury zal gespeeld worden door Rami Malek. Je zou hen wellicht gezien kunnen hebben in de serie Mr Robot of de film Need for Speed.

Rami malek Freddie Mercury

Er is even sprake van geweest dat Sasha Cohen (Borat) de rol van Freddie Mercury zou gaan spelen. Maar onenigheid over de uitvoering zorgde ervoor dat dat plan niet doorging.
De leiding over de opnames ligt bij Bryan Singer en die is dan weer bekend van films als The Xmen en The Usual Suspects.

Start opname

De opnames beginnen ergens in september en men heeft verzekerd dat het legendarische Live Aid concert een plaats krijg in de film. Het zou dus zomaar kunnen dat de fans van Queen ( dat zijn er nog steeds heel veel) een rol zullen krijgen in de film. Wij kijken er naar uit.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.