Fitbit komt met eigen draadloze headphones

Het merk Fitbit kent iedereen wel van de handige armbanden die je stappen en dergelijke bijhouden. Sinds 2016 heeft het bedrijf eindelijk weer een aantal nieuwe producten uitgebracht waaronder een draadloze headset.

FitBit

De nieuwe FitBit-producten die ze dit jaar gaan lanceren zijn de de Fitbit Ionic, FitBit Flyer en de Fitbit Aria 2. Laatstgenoemde is een update van de weegschaal die kan communiceren met je armband en de Fitbit Ionic is een nieuwe smartwatch.

Fitbit Ionic

Het product dat het meest in het oog springt is de Fitbit Flyer want dat is een draadloze headset. En zo een product had Fitbit tot nu toe nog niet uitgebracht in zijn productlijn.

Fitbit Flyer

De Flyer ziet er wat betreft design prima uit en past daarmee goed bij de rest van de producten. Hij zal straks te koop zijn in twee kleurcombinaties, lunargrey en nightfallblue. Deze headphones kunnen vanzelfsprekend perfect communiceren met de nieuwe smartwatch van Fitbit. Het kan zelfs twee verbindingen tegelijk aan, met je telefoon en met je smartwatch.

Je telefoon hoef je overigens niet mee te nemen omdat de Ionic Smartwatch meer dan 300 nummers kan opslaan.

fitbitflyer

Techniek

Verder zit er niet zo heel veel techniek in de Flyer. Je hebt twee verschillende settings voor het geluid. De “tips” en de “wings” kunnen verwisseld worden en je kunt er mee bellen en je Siri, Alexa of Google Assistant mee bedienen. De batterij gaat maar 6 uur mee, maar hoe vaak sport je meer dan 6 uur achter elkaar.

Misschien dat we iets meer verwacht hadden voor net geen 130 dollar. Maar voor de ‘fan’ zal het een mooie aanvulling zijn.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.