Dit is de Flitsmeister DASH, werkt zonder telefoon

Neerlands lieveling Flitsmeister heeft zijn derde stukje hardware gelanceerd. Na de ONE en TWO krijgen we niet de THREE maar de DASH.

Flitsmeister DASH

Voor het eerst heeft Flitsmeister het product helemaal zelf ontworpen. Waren de ONE en TWO nog bestaande producten met een aanpassing door Flitsmeister, dit nieuwe product is helemaal door het team gemaakt.

Flitsmeister DASH

Het eerste dat opvalt is dat de vorm van het apparaat anders is. In plaats van de rechthoek hebben we nu een rond apparaat. Dat kan geplaatst worden op het dashboard of aan/op/in de ventilatieopeningen van je auto. Hij kan ook eenvoudig verwijderd worden en opgeborgen in de hoes die je erbij krijgt.

Flitsmeister DASH

Werkt zelfstandig

Je hebt geen telefoon meer nodig dus het apparaat werkt helemaal op zich zelf. Dat betekent dat het apparaat een eigen internetverbinding heeft. Dat is een belangrijk punt. Ook werkt hij hiermee in heel Europa.

Flitsmeister DASH

Op de DASH gebruik je dezelfde data als in de app. Ook kun je vanaf het apparaat een parkeeractie starten of stoppen. Ideaal. Voor diegene die ritten willen registreren, dit apparaat slaat ze automatisch voor je op.

Flitsmeister DASH kopen

Ook de prijsstelling van dit apparaat is anders. Je koopt de Flitsmeister DASH voor € 149,99 en je sluit een maandabonnement af voor € 9,99. Dat is een behoorlijk bedrag, maar je weet, een bete niet gekregen en je hebt je Flitsmeister DASH alweer terugverdiend.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.