Dit is de nieuwe gadget van Flitsmeister

We werden de afgelopen weken al geplaagd met een aantal teasers. Nu heeft Flitsmeister dan toch het doek van een nieuw product afgetrokken.

Flitsmeister

Wil je weten waar de files of de flitsers staan, dan gebruik je de app van Flitsmeister. Al een paar jaar heeft men ook een echte gadget voor het dashboard. De Flitsmeister One hielp je met geluid- en lichtsignalen om de flitsers op te merken. Ook kon je met de knoppen deze bevestigen zodat je daarmee mede-automobilisten kunt helpen

De Flitsmeister Two kreeg een upgrade door middel van een klein scherm. Hierop kon je bijvoorbeeld de maximum snelheid zien op een bepaald traject.

Flitsmeister Three?

Het zou logisch zijn dat de opvolger de Flitsmeister Three zou gaan heten maar dat laat het bedrijf nog niet weten. Op de landingspagina zien we een mooi ontworpen gadget.

Het eerste dat opvalt is de ronde vorm in plaats van de rechthoek. Er is ook een stevige voet en we vermoeden dat deze Three vooral voor bovenop het dashboard is ontwikkeld.

We kunnen ervan uitgaan dat het scherm is verbetert en dat het apparaat door de grote knop aan de zijkant makkelijker is te bedienen.

We wachten af wat deze nieuwe Flitsmeister Three allemaal gaat brengen

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.