Formule 1

Formule 1 is weer begonnen, dit zeggen de coureurs op Instagram

Heel Nederland ging bij wijze van uitzondering op zaterdagavond vroeg naar bed. De wekker ging namelijk heel vroeg af voor de Formule 1 Grand Prix van Australië. Wij volgen de Formule 1 op Instagram.

Formule 1

De kop is er af, met de Grand Prix van Australië is het Formule 1 seizoen weer begonnen. We werden getrakteerd op een leuke race met een toch wel verrassende winnaar en dat belooft nog heel wat voor de rest van het seizoen.

Natuurlijk zijn de coureurs en de teams actief op social media. Wij hebben een aantal posts van Instagram bij elkaar gezocht.

Voor de race was Daniel Ricciardo nog erg positief gestemd. In de eerste meters van de Grand Prix in zijn eigen land verloor hij al een goede klassering.

View this post on Instagram

Race day. Feed me.

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on

Onze eigen Max Verstappen deelt direct na de race zijn geweldige inhaalactie op Vettel. Met een derde plek is hij het seizoen goed begonnen.

Toen Bottas deze ochtend in zijn auto ging zitten wist hij niet dat het een hele goede dag voor hem zou worden.

Hamilton was gisteren nog heel erg dankbaar voor de pole position. Na de race bleek dat dat geen garantie was voor de overwinning.

Vettel kon de goede prestaties gedurende de winter en de eerste tests niet waarmaken. Wij denken dat het aan zijn snor ligt, wegwezen met dat vieze ding!

Fernando Alonso lijkt de Formule 1 niet te missen. Hij deed wat hij de afgelopen jaren niet deed, winnen.

Voor Robert Kubica is het meeste belangrijke dat hij na 8 jaar weer terug is. Na het vreselijke ongeval met een rallyauto zit hij weer in een Formule 1-auto. Er is nog heel veel (echt heel veel) te verbeteren voor het team, maar hij doet het toch maar weer.

Ook analist Robert Doornbos is weer blij dat hij mag analyseren op de bank bij Ziggo

Photo by shen liu on Unsplash

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads