Freedive IMDB

Freedive, gratis series kijken met reclame

In de wereld van de streaming video is Netflix nog steeds de absolute koning maar de concurrentie maakt stappen.

Gratis series kijken

Elke VOD-dienst (Video on Demand) kost geld. Je betaald meestal net geen tien euro om alle series te mogen kijken. Het grote voordelen van dergelijke diensten zijn dat je een uniek aanbod hebt en dat je kunt kijken wanneer je wilt. Daarbij is er geen enkele vorm van reclame op de dienst aanwezig en zal je dus niet onderbroken worden.

In de Verenigde Staten is er een nieuwe streamingdienst gestart onder de naam Freedive. Op dit kanaal kun je nu al series bekijken als Fringe, Heroes, The Bachelor en Without a Trace. Maar ook Awakenings, Foxcatcher, Memento, Monster, Run Lola Run, The Illusionist, The Last Samurai en True Romance. Dit hele aanbod is te bekijken zonder abonnement want Freedive toont advertenties. Hiermee hoopt het kanaal genoeg inkomsten te genereren.

IMDB

Freedive is een product van IMDB (International Movie DataBase) de grootste en meest volledige site op het gebied van series en films. IMDB hoopt genoeg kijkers te trekken voor Freedive omdat het zelf al de grootste bron ter wereld is voor informatie over films, series, acteurs en actrices.

In de IMDB-app zal worden aangegeven dat een titel gratis bekeken kan worden op Freedive.

De streamingdienst van IMDB is te bekijken via de desktop of de Fire TV apparaten van Amazon. Op termijn zou het ook mogelijk worden om de content te bekijken via de app van IMDB. Helaas voor ons werkt Freedive alleen nog maar in de Verenigde Staten.

IMDB en dus Freedive is eigendom van Amazon. Amazon is (nog) niet actief in Nederland maar Amazon Prime is wel al te gebruiken. Of Freedive ook naar Nederland of België komt is niet bekend.

Bron: Business Wire

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.