ross

Friends-acteur: “Ik heb die winkel niet overvallen!”

Het moet een vreemde constatering geweest zijn voor de politieagent die de bewakingsbeelden van een beroofde winkel bekeek. Daarop zag hij een persoon er met een tray bier vandoor gaan zonder te betalen, en deze persoon leek verdacht veel op Ross uit de hit-serie Friends.

Ross ‘it wasn’t me’

De politie van Blackpool stond voor een raadsel, het kon toch niet zo zijn dat de persoon op de video echt Ross uit de serie Friends was?. De tweet van de politie waarin de foto te zien was ging al heel snel viraal en bereikte ook David Schwimmer die de rol van Ross speelde in de serie Friends.

Hoewel er maar heel weinig mensen zullen zijn die echt geloven dat Schwimmer de dader was wilde hij toch graag bewijzen dat hij het niet was. Hij liet zichzelf in dezelfde pose fotograferen als de dief op de bewakingsbeelden en tweete dit naar de politie van Blackpool.

Ross
Ross

Of dat nu de meest slimme actie was van de acteur mag je zelf bepalen. Aan de bovenstaande foto is pas te zien hoe eng veel deze twee heren op elkaar lijken. Gelukkig kan David Schwimmer ook bewijzen dat hij op het moment van de diefstal aan de andere kant van de wereld was.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.