Friends appartement in 2018

Zo zou het appartement van Friends er nu uitzien

De interieur start-up Modsy heeft nagedacht over hoe het appartement van Friends er nu uit zou zien. Ze hebben er niet alleen over nagedacht,maar ze hebben het ook echt uitgevoerd.

Friends appartement 2018

Of je nu geboren bent in 1970, 1980 of veel later in 2000 het kan niet anders dat je de hit-serie Friends kent. Twee ruimtes stonden centraal in de serie, dat waren het koffiehuis en het appartement. Het huis waar Monica woonde, later met Chandler, is wel de meest iconische van allemaal. Daar kwamen alle hoofdrolspelers altijd samen.

Het schoonhouden en inrichten van het appartement kon je wel aan Monica overlaten. Maar hoe zou het appartement er nu uitzien wanneer we de interieur-wetten van 2018 er op los zouden laten. Modsy is een interieur start-up en zij hebben nagedacht over deze vraag en kwamen met de volgende ontwerpen.

Appartement van Chandler en Monica

Friends appartement 2018
Friends appartement 2018

Stel dat Monica en Chandler niet verhuisd waren in de laatste aflevering van seizoen 10, maar gewoon in hetzelfde appartement waren blijven wonen, hoe zou het er dan uitzien? Modsy heeft er het bovenstaande van gemaakt. Rustige en neutrale kleuren maar wel alles netjes en strak, we hebben per slot van rekening hier met Monica te maken.

Het appartement van Rachel

Rachel heeft gedurende de 10 jaar die de serie gelopen heeft heel veel tijd doorgebracht in het appartement. Een groot gedeelte van die tijd heeft ze er zelfs gewoond. Stel je voor dat Rachel het appartement had overgenomen nadat Monica en Chandler naar het andere huis waren vertrokken. Dan zou het er (volgens Modsy) zo uitzien.

Friends appartement volgens Rachel
Friends appartement volgens Rachel

Het appartement van Joey

Alhoewel we van Joey weinig stijl en klasse wat betreft inrichting gewend zijn geven ze bij Modsy hem het voordeel van de twijfel. Modsy heeft ook een interieur gebouwd waarbij men nagedacht heeft hoe Joey het nu zou inrichten.

Friends appartement Joey
Friends appartement Joey

Hoe graag we ook zouden zien dat de cast van Friends weer bij elkaar zou komen voor een nieuw seizoen. Het zou toch niet hetzelfde zijn met de bovenstaande inrichting.

Via

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.