Samsung laat op 17 januari de Galaxy S24 zien. Google Bard integratie?

In het persbericht staat “Ervaar het epische in het alledaagse als nooit tevoren.‘. Dat beloofd heel wat voor de lancering van de Samsung Galaxy S24 op 17 januari.

Meer van hetzelfde of …

Wanneer je een smartphonemaker bent dan heb je het moeilijk. De markt is verzadigd en de technische vooruitgang is minder visueel en dus moeilijker te verkopen.

Ook Samsung zal voor de Galaxy S24 deze uitdaging zien en de druk voelen om iets neer te zetten waar de consument tevreden over is.

Wanneer we Samsung moeten geloven, en waarom niet, komt er een ‘tijdperk vol met mogelijkheden’ met de opvolger dan de Galaxy S23. In het persbericht staat een kleine hint naar wat we kunnen gaan zien in de software. In de tekst wordt gesproken over ‘..de slimste mobiele ervaring..‘, dat zou kunnen duiden op de integratie van Kunstmatige Intelligentie.

Deze constatering is niet zo heel gek want op de landingspagina wordt gesproken over Galaxy AI.

De video over Galaxy AI

In de bovenstaande video zien we de ontwikkeling van de smartphone en de daarbij behorende mijlpalen.

De video levert ons ook nog een kleine hint op. In de laatste seconden zien we de outlines van het toestel met daarna de afbeelding van een aantal sterren. Laten deze nu heel erg veel lijken op die van Google Bard…

Samsung Galaxy S24 krijgt Bard?

Google Bard <-> Galaxy AI video

Op 17 januari zal Samsung Unpacked plaatsvinden in San Jose, Amerika. Het evenement wordt vanaf 19:00 uur live gestreamd op Samsung.nlSamsung Newsroom en het YouTube-kanaal van Samsung.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.