IKEA GAME OF THRONES

Game of Thrones en IKEA hebben meer gemeen dan jij denkt

De wereld van Jon Snow en zijn vrienden lijkt in de verste verte niet op die van IKEA. Waar de een in een harnas met diernvellen rondloopt, loopt de IKEA werknemer in zijn bekende geel met blauwe tenue. Maar het zijn juist die dierenvellen die de twee aan elkaar verbind.

IKEA SKOLD

De kostuumafdeling van Games of Thrones zat met een dilemma. De serie moet zo authentiek mogelijk lijken maar om nu echte dierenvellen te gebruiken, dat was vragen om moeilijkheden. Creatieve mensen bedenken altijd snel een oplossing. In dit geval was dat een ritje naar de lokale IKEA waar ze het hele rek met IKEA SKOLD producten meenamen.

IKEA heeft namelijk een aantal namaak-dierenvellen die gebruikt kunnen worden als kleed in het interieur . Zoals de SKOLD Sheepskin en het SKOLD Kussenovertrek allemaal imitaties maar uitermate geschikt voor de set van Game Of Thrones.

IKEA SKOLD
Dit was de reactie van IKEA. Priceless

Reactie IKEA

Toen dit afgelopen dagen bekend werd gemaakt door de cast van Game of Thrones was het een uitgelezen kans voor het Zweedse woonwarenhuis om hierop in te springen. Er werden snel een aantal Game Of Thrones Look-a-likes opgetrommeld in de filialen in de buurt van Wimbledon. Deze mochten als namaak ridders poseren met de IKEA SKOLD gedrapeerd rond hun schouders.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.