Game of Thrones

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 16

Het is weer weeeeekeeeeennnddd

Netflix

Lykke-Per

Een talentvolle ingenieur ontvlucht zijn sobere roots en vindt rijkdom en succes onder de Kopenhaagse elite. Maar de trots die hem drijft, dreigt hem ten val te brengen.

→ Trailer Lykke-Per bekijken

De Fabeltjeskrant

Deze verhalenverzameling, die wordt verteld door een wijze en geestige uil, gaat over het lief en leed van een diverse groep dieren die samen in het bos woont.

→ Trailer De Fabeltjeskrant bekijken

De Fabeltjeskrant

Lo Spietato

Een rebelse tiener groeit op tot een van de meest ambitieuze criminelen van Milaan tijdens de gouden jaren 80 van de maffia-organisatie ‘ndrangheta.

→ Trailer Lo Spietato bekijken

Film1

Under the Tree

Agnes zet haar man Atli het huis uit en wil niet dat hij hun dochter Asa nog ziet. Hij gaat weer bij zijn ouders wonen die in een bittere burenruzie verwikkeld zijn over een grote, boom die naar de zin van de buren een te grote schaduw werpt op hun tuin. Terwijl Atli er alles aan doet om zijn dochter weer te mogen zien, wordt de ruzie tussen zijn ouders en de buren steeds heftiger: bezit wordt vernield, huisdieren verdwijnen op mysterieuze wijze en er worden zelfs beveiligingscamera’s geïnstalleerd…

→ Trailer Under the Tree bekijken

Under the Tree

Videoland

Random Shit

Grove, verrassende, lompe, grappige sketches en verhalen. Met 21 rollen voor Henry van Loon. Created by komediemakers Steffen & Flip.

→ Trailer Random Shit bekijken

Ziggo

Game of Thrones

Een eeuwenoude machtsstrijd barst los in het land waar de zomers decennia duren en de winters een leven lang kunnen aanslepen. Twee machtige geslachten – de regerende Baratheons en de verbannen Targaryens – maken zich op om de IJzeren Troon te claimen en de Zeven Koninkrijken van Westeros onder hun controle te krijgen. Maar in een tijdperk waarin verraad, lust, intriges en bovennatuurlijke krachten hoogtij vieren, zal hun dodelijke kat-en-muisspelletje onvoorziene en verreikende gevolgen hebben. Achter een eeuwenoude, gigantische muur van ijs in het uiterste noorden van Westeros maakt een kille vijand zich immers op om het land onder de voet te lopen. Gebaseerd op de bestseller fantasyreeks “A Song of Ice and Fire” van George R.R. Martin.

→ Trailer Game of Thrones bekijken

>  Elke maandag brengen onze collega’s van IGN een podcast volledig in Game of Thrones-thema: Confessions for the Throne. Voor alle details over deze podcast kun je hier terecht!

IGN podcast - Confessions for the Throne

Pathé Thuis

Ralph Breaks the Internet

Ralph en co. zetten hun avonturen voort en hoppen nog steeds van het ene naar het andere arcadespel. Ze ontdekken echter een nieuw fenomeen: het internet.

→ Trailer Ralph Breaks the Internet bekijken

Spotify

HOMECOMING: THE LIVE ALBUM – Beyoncé

→ HOMECOMING: THE LIVE ALBUM – Beyoncé beluisteren

Honk (Deluxe) – The Rolling Stones

→ Honk (Deluxe) – The Rolling Stones beluisteren

Honk (Deluxe) - The Rolling Stones

Kobo

Ultra

Hét hardloopboek voor iedereen met een lange adem. Het lijkt bijna een wet bij hardlopers: hoe ouder, hoe verder. Zou dat zijn omdat ze trager en bedachtzamer worden? En hun leven minder hectisch en meer gelijkmatig verloopt, net als de lange afstanden?Na boeken over de halve en de hele marathon verkende Bram Bakker (inmiddels 55) ook de afstanden áchter de marathon. In Zuid-Afrika liep hij meerdere keren de Two Oceans Marathon (56 km) en de Comrades (89 km), vergelijkbaar met onze Elfstedentocht. Vanuit zijn eigen ervaringen als hardloper en psychiater neemt Bram Bakker de ultraloper onder de loep.

→ E-book Ultra bekijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.