Gazelle lanceert de Eclipse e-bike in drie modellen

Fietsenfabrikant Gazelle komt met een nieuwe fiets op de markt. De Eclipse e-bike zal in drie modellen beschikbaar komende Eclipse T11 HMB , de Eclipse C380 HMB en een speed pedelec: de Eclipse Speed.

Motor

De fietsen in de Eclipse-serie maken gebruik van een krachtige Bosch middenmotor. Dat wil zeggen dat deze rond de pedalen gemonteerd is. Ook zit er een GPS-sensor ingebouwd in de fietsen. Wanneer je een fiets uit de Gazelle Eclipse-serie koopt krijg je daar een jaar lang diefstal- en schadeverzekering bij.

Deze serie bestaat uit drie modellen, Eclipse C380 HMB, de Eclipse T11 HMB en de Eclipse Speed. De twee e-bikes verschillen in de aandrijving. Bij de T11 HMB mag je schekelen met een derailleurversnelling . De Eclipse C380 HMB heeft een Enviolo-versnellingsnaaf, daarmee kun je traploos kunt schakelen. Ook heeft deze e-bike een stille riemaandrijving en geen ketting.

De speed pedelec

het derde model is de Eclipse Speed. Deze speed pedelec maakt gebruik van een Bosch Performance Line Speed motor. Met een speed pedelec kun je snelheden bereiken van 45 km/u. Daarbij draag je wel een helm en heeft de fiets een verzekeringsplaatje nodig.

Wat kost de Gazelle Eclipse?

De Eclipse T11 HMB heeft een adviesprijs van 5.499,- euro en is beschikbaar in zowel een lage en hoge instap.
De Eclipse C380 HMB heeft een adviesprijs van5.999,- euro en is beschikbaar in zowel een lage en hoge instap.
De Eclipse Speed heeft een adviesprijs van 6.699,- euro inclusief 750Wh accu.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.