Gazelle Makki Travel elektrische bakfiets heeft ABS

Een bakfiets is een populair vervoersmiddel in de stad. Sneller dan een auto, leuker dan een auto. Omdat de inhoud (kinderen) veilig van A naar B gebracht moeten worden biedt de Gazelle met de Maki de juiste elektrische bakfiets.

Gazelle Makki Travel

Een belangrijk onderdeel van deze elektrische bakfiets is de rem. De Makki Travel is voorzien van ABS. Dit antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat je bij een krachtige, plotselinge remmanoeuvre niet het voorwiel blokkeert waardoor de bakfiets kan slippen.

De dubbele pootstandaard is ook belangrijk want daarmee staat de Makki Travel veilig en stevig op zij plek en kunnen de kinderen veilig in- en uitstappen. De bak waarin de kinderen of huisdieren is groot en hoog. Om eenvoudig in- en uit te stappen zit er een uitsparing in het midden.


Deze bakfiets kan een gewicht aan van 250 kg. Door de Bosch Cargo Line-middenmotor fiets je altijd met een fijne ondersteuning. Afhankelijk van de gemiddelde afstand die je af moet leggen kun je kiezen uit een 400, 545 of 800 Wh accu.

De Makki Travel is voorzien van Gazelle Connect en er is een GPS-module ingebouwd. Bij aankoop van deze bakfiets krijg je een jaar lang diefstalverzekering en opsporingsservice.

Die combinatie van Gazelle Connect en een verzekering is waardevol: wordt de Makki Travel onverhoopt gestolen, dan kan een professionele opsporingsservice, ingeschakeld via de verzekering, de bakfiets op afstand volgen. De experts lokaliseren de fiets en bezorgen hem terug. Lukt dat om wat voor reden dan ook niet, dan ontvang je via de verzekeraar geld voor een nieuwe fiets. Dat de bakfiets met GPS is uitgerust, staat duidelijk op de fiets vermeld.

Gazelle Makki Travel kopen

De adviesprijs van de Gazelle Makki Travel bedraagt 6.699 euro.

Whatsapp volgen

Volg Nozie op WhatsApp

Ontvang een aantal keer per week de meest gelezen artikelen van Nozie.nl in je Whatsapp. Klik op de link om deze posts te ontvangen

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.