Netflix teaser

Geheimzinnige Netflix teaser, wat gaan ze laten zien op de CES?

De CES is een beurs waar allerlei nieuwe technologie aan de pers en de industrie wordt getoond. Dat is geen plek waar je Netflix zou verwachten, maar de teaser doet anders vermoeden.

Netflix teaser

Tijdens de CES in Las Vegas zie je allerlei nieuwe televisies, camera’s, smartphones en tablets van grote merken als Samsung. Het is geen plek waar je een contentproducent en streamingdienst als Netflix ziet. Toch doet deze teaser anders vermoeden.

De teaser tijdens CES can Samsung

In de korte teaser zien we een persoon met een vizier op het hoofd en de tekst ‘Experience a chaotic Era’. Een teaser breng je uit om de geruchten op gang te brengen, laten we dat dan maar doen.

Netflix teaser a Chaotic era

De headset die de dame in de video op haar hoofd heeft doet denken aan een VR of AR headset. Wellicht kunnen we dan denken aan een samenwerking met een hardware fabrikant die dit soort spullen maakt. Dan zou Netflix naast de Films, series en games ook VR/AR content gaan opnemen in de catalogus.

Een andere meer realistische mogelijkheid is dat het ‘gewoon’ een teaser is voor een nieuwe serie. Dat zou deze “The Three Body Problem zijn. Een serie die begin jaren 2000 al als serie uitkwam, een boek heeft en van Chinese makelij is.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.