Banner motorola

Gelekt: Dit is de motorola Razr 2024

Motorola is het oudste merk dat momenteel nog actief is op de markt. Een merk met ambities omdat ze mikken voor de nummer drie positie wereldwijd.

Motorola Razr 2024

Enige jaren terug bracht motorola een klassieker terug op de markt. In de jaren 80/90 was de klaptelefoon Razr een fenomeen en een begrip. Dat en het marktaandeel van toen heeft het bedrijf niet vast weten te houden.

Er kwam een revival van de Razr met een vouwbaar scherm in 2019. Een ‘clamshell’ telefoon met een beeldscherm aan de buitenkant. Tot nu toe heeft motorola nog elk jaar een nieuwe uitgave van deze telefoon met flexibel scherm gelanceerd.

2024 zal daar geen uitzondering op zijn. We lezen hier dat de 2024-versie van de foldable gelekt is.

We kunnen nog niet veel informatie halen uit de bovenstaande foto wat betreft de specificaties. Toch valt er iets belangrijks op, de bovenstaande afbeelding heeft namelijk niet de beschikking over een scherm aan de voorkant.

Dit zou kunnen betekenen dat er net als in 2023 een goedkoop model van de Razr zal komen. Wanneer het klopt dat er helemaal geen extra scherm zal zijn kan de prijs wellicht nog lager uitkomen dan die van de motorola razr 40.

Dit betekent hoogst waarschijnlijk ook dat we nog nieuwsgieriger worden naar het premium model van de Razr 2024.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.