Gerrard Street, lease je hoofdtelefoon

Het wemelt van de leuke start-ups en veel van deze hebben inspiratie opgedaan bij Netflix en Spotify. Waarschijnlijk waren de mensen achter Gerrard Street ook gecharmeerd van deze constructie. Want hun product heeft een zelfde basis maar dan voor hoofdtelefoons.

Leasen

De redenering van dit bedrijf is, waarom kopen wanneer je kunt leasen? Daarom hebben ze een bedrijf opgezet waarbij je de hoofdtelefoon niet koopt maar een bedrag per maand betaald. Wanneer je schade hebt stuur je een bericht en wordt het nieuwe onderdeel snel naar je op gestuurd. Het kapotte onderdeel stuur je retour naart Gerrard Street.

De ‘clou’ achter dit hele verhaal is dat het model helemaal modulair is opgebouwd. Wanneer er iets retour komt kunnen de onderdelen dus weer gebruikt worden om een nieuwe hoofdtelefoon te maken.  Ook kan men de hoofdtelefoon upgraden en dat doen ze dan helemaal gratis

Bird

Bird
De Bird van Gerrard Street

Het eerste model, de Bird, kun je al leasen voor 5 euro per maand. En dan heb je een stijlvolle hoofdtelefoon, met goed geluid en ook een erg goed verhaal. Binnenkort komt er een tweede model uit met de naam Boss. Deze is Bluetooth en heeft een kabel voor wanneer de accu leeg is, daarnaast kun je er nog mee bellen ook.

Boss-front
De Boss van Gerrard Street

Leuk idee

Wij van Nozie zeggen, leuk idee. Een goede hoofdtelefoon koop je voor 200 euro en wanneer je 7,50 per maand betaald dan kun je dus dik twee jaar leasen bij Gerrard Street en dan blijf je nooit zitten met een hoofdtelefoon die kapot is.

Bron

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.