Pride Google maps

Google Maps Easter Egg voor Pride Amsterdam

Na de aanloop van een week was het vandaag tijd voor de botenparade in het kader van Pride Amsterdam. Traditioneel wordt deze gehouden in Amsterdam, de hoofdstad van de LHBTQ scene en natuurlijk omdat er ook heel veel grachten zijn. Pride Amsterdam ( voorheen Gay Pride) heeft steun van iedereen en ook van Google

Easter Egg Google Maps

Google toont zich een meester in het tonen van support. Wanneer je in Maps op zoek gaat naar Amsterdam dan zie de route van de Pride alvast voor je uitgestippeld. Om helemaal in de sfeer te blijven heeft men deze route ingekleurd met de regenboogkleuren.

Google Maps Pride Amsterdam

Wanneer je op de route klikt krijg je netjes een kleine beschrijving van het event en een link naar de event site. Deze site is belangrijk omdat hier alle informatie is te vinden over de gewijzigde route van de Canal Pride.

This is my pride

Het thema is dit jaar “This is my Pride”, een titel die geinspireerd is door het nummer “this is my life” van Shirley Bassy. De organisatie is afgestapt van de naam “Gay Pride” om het een breder evemt te maken dat voor iedereen bestemt is.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.