HBO Hack

HBO Hack, ook social media van HBO overgenomen

HBO is wel aan de beurt in deze slechte B-film van gebeurtenissen. De hackers die de 1.5 terabyte aan data hadden gestolen hebben nu ook de sociale media van het bedrijf overgenomen.

HBO Hack

De hackers hebben HBO in de houtgreep maar het bedrijf wil maar niet afkloppen. Nadat ze eerst 1.5 Terabyte aan materiaal hadden gestolen, lekten ze de prive gegevens van enkele sterren van de cast of Games of Thrones.

Omdat HBO nog steeds niet wil toegeven aan de losgeld eis van 6.5 miljoen dollar heeft de groep weer een volgende stap gezet. Afgelopen nacht zijn ook de social media accounts gehacked van HBO. Er zijn enkele berichten geplaatst waarin de hackers hun identiteit onthullen.

HBO Hack social Media

OurMine.org

In een tweet verwijzen ze naar de website OurMine.org waarop de groep zich presenteert als een beveiligingsbedrijf. Ook dat moet je maar met een snufje zout nemen want wanneer je op het menu-icoon klikt ga je naar een pornosite. Dus misschien moet je dat klikken maar laten.

OurMineorg

HBO Spanje

Het werd allemaal nog erger voor het media bedrijf. HBO Spanje zette per ongeluk een nieuwe aflevering van Games of Thrones online. Hierdoor kon men aflevering 6 van seizoen 7 eerder zien dan gepland.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.