Deze helm geeft je privacy en focus, staat belachelijk

Ik ken het wel hoor, werken in een ruimte met andere mensen en dan continu afgeleid worden. Een koptelefoon die helpt wel maar dan nog zijn er teveel impulsen die je storen. Deze megagrote helm moet je hierbij helpen.

hochu rayu

Deze unieke helm is ontworpen door de firma hochu rayu die gespecialiseerd is in het maken van een microwereld voor mensen. Want mensen hebben helemaal geen ruimte nodig

Omdat je in een drukke omgeving snel kan worden afgeleid door geluid en bewegingen heeft de firma nagedacht hoe ze dit kunnen oplossen.

Deze helm gemaakt van geluiddempend materiaal verder zit er ruimte in voor je smartphone speakers en een microfoon .  Ook maakt de site melding van een vergrootglas…..waar heb je dat dan voor nodig.

helmfon

De helmfon, zoals de gigant heet, heeft aan de buitenkant glasvezel want dat is sterk en licht. De hele constructie laat je eruit zien als een superheld die zojuist gekrompen is, maar zijn helm niet.

Ruimte

Verder denken de makers dat de Helmfon de oplossing is voor eventueel ruimtegebrek in een kantoor. Omdat men met deze gadget minder ruimte nodig heeft om te kunnen concentreren kunnen er dus ook meer mensen in een kantoor.

helmfon

Wellicht zijn ze dan wel de zuurstoftank en de luchtverfrisser vergeten in de helm in te bouwen.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.