Nature Travel Lab

Hier maak je een bewustere keuze voor je volgende vakantie

Op vakantie gaan is belangrijk, voor het lichaam en de geest. Er is veel keuze wanneer het gaat om het kiezen van een vakantie. Daarbij spelen factoren als weer en budget een grote rol. De laatste jaren is daar een factor bij gekomen die steeds belangrijker wordt, duurzaamheid. Op de website Nature Travel Lab vindt je de inspiratie voor dergelijke reizen.

Missie Nature Travel Lab

Nature Travel Lab

De mensen achter Nature Travel Lab willen je inspireren om je vakantie, reis of vrije tijd meer in de natuur door te brengen. Ze motiveren je mooie en minder bekende plekjes en lokale culturen te ontdekken en bewustere keuzes te maken voor je reis en vakantiebestemming. De site heeft een aantal criteria opgesteld waaraan de locaties moeten voldoen. Deze kun je hier vinden.

Op Nature Travel Lab vindt je uitgebreide beschrijvingen en tips van locaties in verschillende landen. Zo ga je met een bezoek aan de pagina van Portugal in gedachten al op reis naar dit prachtige land. Kies je liever een andere bestemming? Dan heb je ook de keuze uit Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Afbeelding: Nature Travel Lab

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.