Hilary Clinton

Hilary Clinton zou best wel CEO van Facebook willen worden

Na haar jammerlijk gefaalde poging om de eerste president van de Verenigde Staten te worden heeft Hilary Clinton nog wel ambities. 

Hilary CEO van Facebook?

Afgelopen vrijdag was Hilary Clinton te gast op de Harvard Universiteit waar ze een onderscheidin mocht ontvangen. Tijdens deze uitreiking werd haar gevraagd welk bedrijf ze zou willen runnen als CEO wanneer ze daar de kans voor kreeg. Haar antwoord was: Facebook.

Hilary en Bill Clinton
Hilary en Bill Clinton

Volgens Clinton is het het grootste nieuws-netwerk ter wereld. “De meeste mensen in ons land halen het nieuws – waar of niet- van Facebook, antwoorde de vrouw van ex-president Bill Clinton. Misschien dat mevrouw Clinton de huidige baas van Facebook Mark Zuckerberg wat tips kan geven hoe om te gaan met een crisis-situatie, want dat is waar Facebook zich nu in bevind. Zelf heeft ze het een en ander moeten doorstaan tijdens de campagne voor het presidentschap. Ze zou ‘zakelijke’ e-mails hebben verzonden via een onbeveiligde prive-server. Daarnaast heeft haar man haar jaren terug in een moeilijke situatie weten te brengen. Hij had een verhouding met stagiaire Monica Lewinsky en dat zorgde er bijna voor dat hij werd afgezet als president van de Verenigde Staten.

Bron: Complex foto’s: Hilary Clinton

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.