Nest Hello

Hippe deurbel en meer nieuwe producten voor Nest

Nest is bekend van de digitale thermostaat. Deze is intelligent en kan zich aanpassen aan je gedrag in huis en ook daarbuiten. Het bedrijf heeft weer een aantal nieuwe producten aangekondigd die het in leven in huis nog prettiger en vooral veiliger moeten maken.

Nest

Het bedrijf is een aantal jaren geleden gekocht door Google. Daar was niet iedereen blij mee, men was bang dat Google teveel data zou gaan gebruiken voor zijn advertenties. Tot nu toe is daar nog nooit sprake van geweest, laten we ervan uitgaan dat Google het beste met ons voor heeft.

Nest heeft er weer een aantal nieuwe producten bij. Deze moeten het leven in en rond het huis beter en efficienter maken.

Nest Secure

Alle producten die het bedrijf heeft aangekondigd draaien om Home Security. Het Nest Secure alarm systeem starter pack heeft een aantal onderdelen.

De Nest Guard is het all-in-one systeem dat als basis dient voor je security systeem. Je krijgt een alarm, keypad en een bewegingsmelder.

Nest Guard

Nest Detect kan niet alleen beweging waarnemen maar ook welke soort beweging. Plak je hem op de muur dan detecteert hij beweging. Plak je hem op een raam dan detecteert hij het openen of sluiten.
Bij een deur doet hij beide.

Nest detect

Om het systeem eenvoudig aan en uit te zetten heb je de Nest Tag die je aan je sleutels hangt. Hiermee bedien je het alarmsysteem zonder de code in te toetsen.

Om te weten wat er buitenom het huis aan de hand is heeft Nest de Cam IQ aan zijn programma toegevoegd. De Nest Cam IQ is een slimme camera die je buiten kunt ophangen.

Nest Hello Video Deurbel

De deur van een huis is de eerste plaats waar de beveiliging zijn werk moet doen. De plek waar mensen naar binnen en weer naar buiten gaan. Ook de mensen die niet thuishoren op jouw plek.

Nest-Hello

De Nest Hello is een deurbel met video die personen kan detecteren. Het apparaat stuurt dan een alert en een foto, ook wanneer er niet aangebeld word door deze persoon.

Het systeem stelt je als gebruiker ook in staat om te praten met de bezoeker, ook al ben je niet thuis. De ingebouwde camera en microfoon heeft zelfs reeds opgenomen berichten. De communicatie verloopt via de applicatie op de smartphone.

Beschikbaarheid

Het Nest Secure systeem zal volgend jaar beschikbaar zijn in Europa. De Nest Cam IQ zal vanaf november te koop zijn. De Next Hello zal pas midden volgend jaar te koop zijn in Europa.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.