Boobsize for discount

'Hoe groter de cupmaat des te hoger de korting'

Marketing en PR is best moeilijk en soms is daarbij het meest voor de hand liggende niet altijd de beste oplossing. Een Chinees restaurant dacht een goede manier gevonden te hebben om meer klanten aan te trekken. Die manier bleek niet bij iedereen in goede aarde te vallen.

Boobs for discount

Naar alle waarschijnlijkheid werker er alleen mannen in het betreffende restaurant, want een vrouw zou het nooit goedgekeurd hebben. In een poging om de concurrentie in het winkelcentrum voor te zijn bedachten de mannen een actie speciaal voor de vrouwelijke gasten. Des te groter de boezem, des te groter de korting op het eten.

Boobsize for discount

Bovenstaande afbeelding is de poster van het restaurant. Een illustratie laat zien hoe de prijs van het eten is in vergelijking met de omvang van de borsten. Beter gezegd, hoe hoger de cupmaat, des te lager de prijs.

Protest

Vanzelfsprekend kwam er vanuit alle hoeken protest tegen deze seksistische manier van adverteren. De eigenaar van het restaurant zag het allemaal niet zo negatief. De omzet steg met 20% en de vrouwen waren best tevreden. De actie is inmiddels gestopt.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.