Nieuwe Koppelingen met SolarEdge, Growatt en GoodWe – Vereenvoudig je Zonne-energie Monitoring met HomeWizard

HomeWizard heeft recentelijk nieuwe koppelingen gelanceerd met SolarEdge, Growatt en GoodWe, wat heeft geleid tot een enorme vraag naar verdere uitbreiding van de koppelingen. In dit artikel ontdek je hoe het nu nog eenvoudiger is geworden om je SolarEdge-omvormers te koppelen en welke voordelen deze nieuwe integraties bieden voor jouw zonne-energie monitoring.

Nieuwe koppelingen

Het monitoren van je zonne-energieopwekking en energieverbruik was nog nooit zo gemakkelijk. Voorheen moesten gebruikers van SolarEdge-omvormers een API-sleutel gebruiken om hun systeem te koppelen. Maar nu heeft HomeWizard het proces vereenvoudigd, zodat je eenvoudig je bestaande login kunt gebruiken om je SolarEdge-omvormer te verbinden met de HomeWizard app. Dit betekent minder gedoe en meer gemak voor jou als gebruiker.

Met de nieuwe koppeling krijg je niet alleen inzicht in je directe verbruik van zonne-energie, maar ook een overzichtelijke grafiek met je bruto stroomverbruik en de opwekking van je zonnepanelen. Al je energieverbruiks- en opwekgegevens zijn nu beschikbaar binnen één handige app, namelijk de HomeWizard app op je smartphone. Dit stelt je in staat om je zonne-energiesysteem effectiever te monitoren en beter geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot je energieverbruik.

Maar dat is nog niet alles. HomeWizard gaat verder dan alleen SolarEdge en biedt ook koppelingen met Enphase en SMA omvormers aan. Als je zonnepanelen hebt van Enphase of SMA, kun je deze vandaag nog verbinden met de HomeWizard app. Het enige wat je nodig hebt, is het Energy+ abonnement. Voor slechts €0,99 per maand krijg je toegang tot een breed scala aan extra mogelijkheden binnen de vertrouwde HomeWizard app.

Met Energy+ kun je niet alleen je zonnepanelen verbinden, maar krijg je ook toegang tot geavanceerde functies zoals gedetailleerde rapporten en analyse van je energieverbruik, het ontvangen van notificaties bij afwijkingen in je systeem en nog veel meer. Dit maakt Energy+ een waardevolle aanvulling op je HomeWizard ervaring en stelt je in staat om het maximale uit je zonne-energiesysteem te halen.

Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van de nieuwe koppelingen met SolarEdge, Growatt, GoodWe, Enphase en SMA en vereenvoudig je zonne-energie monitoring vandaag nog met HomeWizard. Met de handige HomeWizard app en het Energy+ abonnement heb je alle tools tot je beschikking om je energieverbruik te optimaliseren en te profiteren van je zonne-energieopwekking. Neem controle over je energie en maak de overstap naar een slimmer en duurzamer

Similar Posts