House of Cards teaser voor seizoen 6 #MyTurn

House of Cards is een van de grootste successen van Netflix en de serie die de groei van Netflix buiten de Verenigde Staten een duwtje gaf. Met het schandaal rondom Kevin Spacey was het een bewogen jaar voor de serie. Seizoen 6 zal aan het einde van dit jaar gaan starten en Claire Underwood geeft ons al vast een korte boodschap.

#MyTurn

De teaser die gedeeld werd via het Twitter-account van House of Cards geeft een hint naar het nieuwe seizoen. De clip kwam uit op ‘Independance Day’ op 4 juli en bevat een korte maar veelzeggende boodschap van Claire.

Aan het einde van seizoen 5 gaat het niet zo best met Frank Underwood en ziet Claire de kans schoon. “My Turn” zegt de nieuwe president van de Verenigde Staten.

Claire Underwood
Claire Underwood met een korte boodschap

We zullen Frank Underwood niet meer terug zien in het nieuwe seizoen. Net als zijn film-alter ego is acteur Kevin Spacey van zijn voetstuk gevallen. In het geval van Spacey komt dat door de #metoo-affaire. Hij wordt ervan beschuldigd een toentertijd jonge acteur tot sex gedwongen te hebben op de set. Daarop besloot Netflix de acteur te ontslaan.

Het nieuwe seizoen zal, wanneer we de header op Twitter mogen geloven, in de herfst van dit jaar weer beginnen. Er zullen geen 13 afleveringen gemaakt worden maar seizoen 6 van House of Cards zal maar uit 8 afleveringen bestaan. Het zal dit deze keer allemaal om Claire Underwood draaien, een rol gespeeld door Robin Wright. House of Cards was het eerste grote succes van de eigen producties van de streaming service. Zo zal het ook snel de geschiedenisboeken ingaan want seizoen 6 zal ook gelijk het laatste seizoen zijn van deze serie. Gelukkig investeert Netflix miljarden in de eigen content en zijn er al genoeg andere series die een vergelijkbaar succes hebben.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.