ISA Tabouret

Iets Met Tech Special 2: Isa Heesbeen en haar ISA-Tabouret

Tech is overal. Niet alleen in dingen met een stekker maar ook in prachtige objecten met een verhaal. Zoals de ISA-Tabouret van Isa Heesbeen

Iets Met Tech Special 2

In deze aflevering praten we met een bijzonder iemand met een bijzonder verhaal. We hebben het over Isa Heesbeen, een 19 jarige student met een droom.

Isa Heesbeen

Die droom was het starten van een eigen bedrijf. Deze droom kwam in een stroomversnelling door haar ziekte. Isa heeft een hele zeldzame vorm van leverkanker. Deze kankersoort is helaas niet te genezen. Hoelang Isa nog te leven heeft weet niemand.

ISA-Tabouret

Haar tijd in het ziekhuis was heftig maar ze werd op handen gedragen door het personeel. Daarom besloot ze als dank voor deze uitmuntende zorg het eerste product van haar bedrijf.

De ISA-Tabouret is een meer dan een kruk/bijzettafeltje, het is een kunstobject met een verhaal. Een verhaal van een fantastisch mens dat iets heel bijzonder deed en nog steeds doet.

Podcast

In de Iets Met Tech Special 2 praten we met Isa over het proces van idee naar product. Welk uitdagingen kwam ze tegen en hoe loste ze die op.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.