Ikea 2018 catalogus

Ikea 2018 catalogus, nieuwe opvallende producten

Over een paar weken zal de Zweedse woonwarenwinkel zijn nieuwe Ikea 2018 catalogus gaan versturen. De website Core 77 heeft alvast een blik kunnen werpen op de nieuwe producten en een aantal opvallende zaken geselecteerd.

Ikea 2018

Ikea wil graag mooie maar toch betaalbare meubelen maken, ze zijn mileubewust door de verpakkingen zo compact mogelijk te maken en ze zijn continu op zoek naar vernieuwing.

Tijdens de presentatie van de 2018 catalogus kregen een aantal blogs de gelegenheid om de nieuwe producten te bekijken. Naast de ‘usual suspects’ heeft men er toch een aantal aparte producten uit weten te halen.

Fado Tafellamp

 

FADO Tafel lamp

De Fado tafellamp lijkt op een gloeilamp maar in werkelijkheid is het een Ledlamp, want energiezuinig. Deze lamp zal rond de 19 euro gaan kosten en vooral als sfeerlicht fungeren.

SNOFSA klok

 

Deze klok van 13 euro is gemaakt van gezandstraald mat goud. Opvallend is het ‘steam punk’ design wat er een beetje aan dit model kleeft. Dit zien we niet zo vaak terg bij Ikea.

ÖSTERNÄS Leren grepen

 

ÖSTERNÄS Leather handles 2

Deze lederen handgrepen zullen te koop zijn vanaf 10 euro en moeten de opbergkasten die je waarschijnlijk op zolder hebt staan of in bijkeuken een beetje opfleuren.

TILLSYN Zandloper 

 

TILLSYN Hourglass

 

Verreweg het meest opvallende nieuwe artikel in de collectie van Ikea. Het is een glazen zandloper met een kralenvulling. De diepere betekenis achter dit 8 euro kostende object ontgaat ons. Zou zomaar kunnen zijn dat Ikea ons wil onthaasten in een tijd dat alles digitaal en snel is.

De nieuwe Ikea 2018 catalogus zal in augustus verschijnen, dus we kunnen nu alvast gaan bepalen wat er aan ons interieur naar de milieustraat kan.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.