IKEA SYMFONISK Boekenpank-speaker

IKEA en Sonos werken samen in SYMFONISK collectie

In de SYMFONISK collectie werken IKEA en Sonos samen aan producten voor in de huiskamer. Vandaag zijn de eerste twee vruchten van deze samenwerking aangekondigd.

SYMFONISK collectie

Niet alleen een kastje aan de muur, de kleur van het behang of het beddengoed maar ook het geluid bepalen de sfeer in het huis. In het streven om de inrichting van een huis zo functioneel en compact mogelijk te houden en ook met geluid te kunnen werken hebben Sonos en IKEA twee producten op de markt gebracht.

De tafellamp-speaker en de boekenplank-speaker zien er uit als een gelukkig huwelijk tussen twee zaken die je hoogst waarschijnlijk al in je huis hebt staan,

Tafellamp-speaker

Hoewel het om twee eenvoudige producten gaat is het uiteindelijke ontwerp van de tafellamp-speaker goed gelukt. De ovale kap van de lamp is te verkrijgen in de kleur goud of wit. De basis die ook dienst doet als speaker heeft een zwart/antraciet materiaal rondom gespannen.

IKEA SYMFONISK Tafellamp-speaker
IKEA SYMFONISK Tafellamp-speaker

Boekplank-speaker

De boekenplank is een minder voor de hand liggend stukje inrichting van een huis. Toch vonden IKEA en Sonos dat daar ook wat mee gedaan moest worden. De boekenplank-speaker kun je neerzetten als steun of ophangen aan de muur om er boeken of andere zaken op te zetten. Dit product is te verkrijgen in de kleuren zwart en wit.

IKEA SYMFONISK boekenplank-speaker

IKEA SYMFONISK boekenplank-speaker

Verkrijgbaar in augustus

De boekenplank-speaker zal 99,95 euro gaan kosten de tafellamp-speaker is met 179,00 euro een stuk duurder. Voordeel is dat ze pas in augustus in de winkel zullen liggen dus je kunt nog even sparen.

Lees ook: IKEA verkoopt nu zelf ook Bluetoothspeakers

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.