Ikea Eneby

Ikea verkoopt nu ook Bluetooth-speakers, wel zelf in elkaar zetten

Ikeau verkoopt niet alleen meubelen en accessoires maar voegt steeds vaker gadgets met een stekker toe aan het assortiment. De laatste toevoeging aan de dikke Ikea-catalogus zijn Bluetooth-speakers.

Ikea Eneby

De serie waar de Bluetooth-speakers in thuis horen heet Eneby. In deze serie zitten twee modellen waaruit je kunt kiezen. De Eneby van $49 is de kleinste van de twee en kan worden uitgebreid met een accu zodat je hem mee naar buiten kunt nemen. De grotere speaker uit de Eneby-serie kost $89 en is vooral bedoelt voor in het huis. Voor dit model koop je geen extra accu maar wel een standaard zodat je het apparaat stijvol kunt plaatsen.

Het design is volgens Ikea-principes eenvoudig maar heel erg stijlvol, tenminste wanneer je van de stijl van Ikea houdt. Wat betreft kwaliteit kunnen we geen uitspraken doen omdat we de speakers nog niet van dichtbij hebben gezien. Tech-blog The Verge was niet erg te spreken over de technische kwaliteiten van de speaker. Dat zal de gemiddelde Ikea-bezoeker niks kunnen schelen, zolang hij maar leuk staat naast de Billy-boekenkast.

Voordat je naar de blauw/gele winkel vliegt in een stad bij jou in de buurt, niet doen. Deze Eneby Bluetooth-speaker is (nog?) niet te koop in de Nederlandse of Belgische winkels en ook niet op de website. Maar troost je, er zijn genoeg andere vergelijkende producten te koop die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten.

Bron: Ikea

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.