menukaart voor honden

In dit restaurant heeft je hond zijn eigen menukaart

Hoe wel het onze beste vrienden zijn en vaak betere manieren hebben dan veel mensen zijn honden vaak niet welkom in een restaurant. Gelukkig zijn er plekken in Nederland waar dat niet zo is, in Hoog Soeren bijvoorbeeld.

Bier voor honden

Restaurant No 15 in Hoog Soeren staat in een bos-rijke omgeving. Daarom komen er ook veel wandelaars met honden het restaurant binnen, gelukkig zijn de viervoeters hier wel welkom. Omdat er zoveel honden het restaurant bezochten wilden de eigenaren wat speciaals doen. Daarom heeft men een honden-menukaart gemaakt waarvan de hond zijn eigen eten en drinken uit kan kiezen.

Honden restaurant
Honden restaurant

Deze menukaart bevat meer dan het bekende bakje water. De hond kan kiezen uit luchtige frietjes gemaakt van maismeel en aardappelmeel, een lekker bot of reepjes hertenvlees. Voor de grote dorst is er naast water een lekker verfrissend hondenbierje. Het eten wordt ook netjes in een puntzak geserveerd zodat het baasje en de hond een leuke ervaring hebben. Voor de foto mocht de hond in kwestie op de stoel zitten maar alle andere honden-bezoekers geld ‘vier poten op de vloer’.

Restaurant No. 15 transformeert niet tot een hondenrestaurant verteld de eigenaar. Omdat er zoveel bezoekers met hond komen wilden ze iets ludieks doen. En dat is gelukt!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.