horror

Influencers worden afgemaakt in House of No Limits

Dit najaar zal er een Halloweenfilm verschijnen op YouTube met daarin een aantal bekende Nederlandse influentials. De meeste van hen zullen het einde van de film niet halen.

Samsung Galaxy S10 ster in Halloweenfilm

Samsung beweert dat de Galaxy S10 een hele goede camera heeft, nou dat willen we dan wel eens zien! Laat dat nou precies zijn wat het bedrijf gaat doen.

In samenwerking met T-Mobile, EndemolShine en House of Limits produceert men een echte bloederige Halloweenfilm. Deze film zal helemaal worden geschoten met de Samsung Galaxy S10+.

Influencers op de vlucht

De film heet House of No Limits en het ‘genre’ is slasher comedy. ik heb het even voor je opgezocht en het bestaat. Nederlandse influentials zullen in deze film een bloederig einde van hun leven proberen te voorkomen.

In House of No Limits worden Nederlandse influencers uitgenodigd voor het influencer feest van het jaar; House of No Limits. Dit feest blijkt helemaal geen feest te zijn want het zo gezellig gaat het niet worden. Op het feest probeert een moordenaar de influencers één voor één te vermoorden.

Lees ook: Review van de Samsung Galaxy S10 Plus

Natuurlijk zijn er heel veel mensen die deze influencers liever zien gaan dan komen. De vraag is dan alleen: wie heeft het echt zo gehad met de influencers en wil ze afmaken? En wie weet er uit handen te blijven van degene die de feestgangers een kopje kleiner wil maken? 

Cast

EndemolShine heeft een blik influencers opengetrokken voor deze film. Onder andere Fred van Leer, Thomas van der Vlugt (StukTV) en Lize Korpershoek zullen een van de rollen vertolken.

https://www.instagram.com/p/B1LQdYuoP4G/

De Halloweenfilm is vanaf donderdag 31 oktober te zien op het YouTube-kanaal van House of No Limits. Wil je weten welke influencers er nog meer naar het influencer feest van het jaar gaan en wat hen daar te wachten staat? Volg dan House of No Limits op Instagram en blijf op de hoogte. 

Premiere

Deze slasher comedy zal op 31 oktober op het YouTube-kanaal van House of No Limits in premiere gaan.

Bron: Persbericht, Photo by Tom Roberts on Unsplash

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.