Menu

Instagram Muziek beschikbaar in Nederland, zo werkt het

dim 4 years ago 0 40

Al enige tijd heeft Instagram de mogelijkheid om muziek bij een story te plaatsen. Alleen in Nederland werkte dag nog niet vanwege regeltjes en licenties. Maar vanaf vandaag werkt Instagram Muziek dan wel in ons land.

Hoe werkt Instagram Muziek?

Waarschijnlijk heb je al een aantal keer een story gezien van iemand uit het buitenland waar muziek bij zat. In Nederland konden we deze muziek nog niet afspelen of zelf een story maken met muziek en songteksten. Daar is vandaag verandering in gekomen.

Om te beginnen is het belangrijk dat je de meest recente versie van de Instagram-app op je telefoon hebt. Check dit in de appwinkel van Android of IOS.

Instgaram Muziek hoe werkt het?

Ga naar de plek waar je de stories maakt en schiet een foto of een filmpje. Daarna klik je op het icoon waar je mee bij de hastag en lokatie komt. Daar zie je nu muziek staan.

Instagram muziek, zo vindt je een leuk nummer

Met de zoekfunctie kun je een nummer vinden dat bij je story past. Het is overigens ook mogelijk om eerst de muziek te keizen en daarna de bijpassende video of foto te maken.

Instagram muziek

Nuttig?

Niets van Instagram is nuttig wanneer het op wereldvrede of milieu aankomt. Een leuk tijdverdrijf is het wel. Ga jij deze functie gebruiken?

– Advertisement –
Written By

Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.