Instagram voegt Emoji-slider toe aan Instagram Stories

Instagram blijft maar zaken toevoegen aan Instagram Stories. Nog even en we zien door de bomen het bos niet meer. Deze keer is er een emoji-slider bijgekomen.

Emoji-slider

Enige tijd geleden heeft Instagram al de mogelijkheid toegevoegd om een poll te houden op een post in Instagram Stories. Blijkbaar was dat nog niet genoeg want sinds gisteren zien we ook de de emoji-slider opduiken in Stories.

Instagram Emojie Slider
Slider

Deze functie is vrij eenvoudig, volgers kunnen door middel van een traploze slider aangeven hoe leuk, lief, schattig ze iets vinden. Als maker heb je de mogelijkheid om het soort emoji aan te geven en dat is het dan wel.

Net als bij de poll krijg je het resultaat van je slider gepresenteerd alleen deze keer geen percentage maar een weergave van de gemiddelde slider-posite. Echt makkelijker zullen ze niet worden.

Bron:GSMArena

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads