Instagram zegt ‘sorry’ voor slechte Threads aanbevelingen

Wanneer je Instagram gebruikt kom je regelmatig een cluster Threads aanbevelingen tegen. Deze moeten je bewegen om gebruik te gaan maken van het nieuwe netwerk.

Sorry

Omdat Instagram alle data bezit en aan de knoppen kan draaien zou je denken dat ze Threads zouden aanbevelen die bij de lezer passen. Dat blijkt niet zo te zijn, want er komen veel klachten over binnen bij Threads.

Adam Mosseri is de baas van Instagram en dus ook van Threads. Tijdens een live Q&A kreeg hij dan ook de vraag over de Threads aanbevelingen op Instagram.

Instagram aanbevelingen

Mosseri erkende dat het bedrijf de laatste weken niet zijn beste werk had gedaan wanneer het gaat om deze aanbevelingen.

“We want people to have a positive experience on Threads, and we’ve actually had some issues over the last few weeks with low-quality recommendations,”

Adam Mosseri

Deze comments waren niet in de strijd met de richtlijnen van de dienst. Toch zijn ze door veel mensen aangemerkt als ( op zijn minst) onprettig. Natuurlijk heeft Mosseri beloofd dat de komende weken deze aanbevelingen verbeterd zullen worden.

Adam Mosseri

Bron: Engadget

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.