iPnone case met toetsenbord

iPhone case met een fysiek toetsenbord, retro of juist iets van nu

Het bedrijf Clicks.tech heeft een nieuwe iPhone case met toetsenbord ontwikkeld. Dat is op zich niet bijzonder, maar deze case heeft een fysiek toetsenbord.

Meer scherm

De bedenkers van deze case hebben dit product gemaakt met een aantal redenen. De belangrijkste is, meer schermruimte. Wanneer je iets typt op je iPhone dan gebruikt het virtuele toetsenbord heel veel van je schermruimte. Dat kan lastig zijn wanneer je reageert op een lang bericht en je even terug moet kijken.

Daarnaast beweert Clicks dat je met het fysieke toetsenbord sneller en preciezer kunt typen. Ook kun je iOS shortcuts gebruiken en een shortcut naar steminvoer.

Blackberry

In de ontwikkelfase kwamen ( niet zo) verrassend veel mensen die iets met BlackBerry te maken hadden naar voren. De BlackBerry was voor de komst van de iPhone HET apparaat waarmee je gezien wilde worden. Sommigen hebben er best lang over gedaan om zich los te weken van het ideale toetsenbord. De smartphone met het grote scherm heeft de BlackBerry doen verdwijnen.

iPhone case met toetsenbord kopen

Er is al een founders edition te koop van deze case. Die moet je wel heel erg graag willen want deze kost minimaal € 139,- en hij is alleen beschikbaar voor de iPhone 14 Pro, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.