iPhone X Leasen

UPS-chauffeur bestolen van lading met 300 stuks iPhone X

Cowboys overvielen de postkoets. Rovers overvielen de bank. en dat deden ze beiden voor het geld. Maar naast geld zij goederen ook heel erg interessant om te stelen, zeker wanneer deze spullen zeer gewild zijn.

UPSo robbed

Chauffeur van bezorgdienst is geen pretje. Je wagen zit vol en je hebt maar een beperkt aantal uren om het een en andere te vervoeren en af te leveren. De UPS-chauffeur die de hoofdrol speelt in dit verhaal kreeg hulp, alleen op de verkeerde manier.

De chauffeur in kwestie was op de dag voor iPhone X-dag zijn ronde aan het doen. Bij een adres liep hij naar binnen om een aantal dozen af te leveren. Na een kwartier kwam hij of zij weer naar buiten en trof een opengebroken bezorgauto aan.

De dieven wiste precies wat ze mee moesten nemen want uit de laadruimte ontbrak alleen een aantal dozen bestemd voor de Apple-store. Het laat zich snel raden wat er in de dozen zaten die gestolen waren. De totale buit was 300 stuks iPhone X groot, een makkelijke rekensom zegt ons dat dat 300.000 euro aan handelswaar is.

Serienummers

Geluk bij een ongeluk is dat Apple de serienummers heeft van de gestolen toestellen. Dus wanneer ze te koop of ter reparatie worden aangeboden kunnen ze in beslag worden genomen. Ook adviseren ze de consumenten om hun Apple iPhone en andere producten bij een geautoriseerde winkel te kopen. Wel zo makkelijk voor je garantie bij schade of defect. Maar iets zegt ons dat 300 mensen daar maling aan hadden.

Bron: Complex

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.