Apple iPhone X

iPhone X, daar moet een …hoesje om!

Nieuwe telefoon kopen daar stopt het meestal niet mee. Omdat het scherm toch een teer punt is gaan mensen voor een case of een hoesje. Dat zal niet anders zijn met de iPhone X.

iPhone X hoesje

Hoesjes zijn ruk, laten we daar mee beginnen. Je besteed honderden euro’s aan een schitterende smartphone. Honderden mensen hebben zich het schompes gewerkt en jij doet er een hoesje om. Maar dat is nu eenmaal niet anders.

Omdat elk toestel anders is is de accessoire handel levendig. Er zijn werkelijk duizenden aanbieders van hoesjes voor je telefoon, van wisselende kwaliteit. Onze Chinese vrienden zijn heel snel met dit soort zaken, zodra de afmetingen van een nieuwe telefoon bekend zijn komen ze met producten.

Alibaba is een handelssite waar je als bedrijf producten kunt zoeken om in te kopen. Een simpele search levert daar al heel veel hits op voor een iPhone X hoesje.

Maar dan zul je ze wel met 1000 of meer tegelijk moeten kopen. Daarnaast moet je maar afwachten of de kwaliteit een beetje matched met hetgeen je betaald hebt voor je iPhone X. Je wil je dure aanschaf natuurlijk wel beschermen met iets dat het image overeind houdt.

Niet ver

Maar je hoeft niet ver te zoeken voor je hoesje voor je nieuwe dure iPhone X. In Nederland is er namelijk al genoeg aanbod .

Zoals altijd is de keuze weer reuze en kun je kiezen. Zo is er een eenvoudige hard case die alleen de achterzijde beschermt. Deze kost maar 11,95 maar beschermt je scherm niet optimaal.

Apple Hard Back Case iPhone X
Apple Hard Back Case iPhone X

Wanneer je een iets betere bescherming zoekt kun je beter gaan voor de Bookwallet. Deze heeft een flap aan de voorzijde die het scherm beschermt tegen beschadiging. Voor 19,95 voorkom je een hele dure reparatie :).

 

iPhone X bookwallet
iPhone X bookwallet

Wil je toch iets meer opvallen dan kun je kiezen voor deze bookwallet met een leuke tijgerprint. Netjes afgemaakt met een leeraccent. Je ziet niks meer van je iPhone X, maar hij gaat niet stuk.

Bouletta iPhone X hoesje Leopard Wallet
Bouletta iPhone X hoesje Leopard Wallet

Heb je geen of ga je geen iPhone X hoesje aanschaffen, voor elk toestel is wel wat te vinden. Wij vinden het een noodzakelijk kwaad. Zeker wanneer je weer eens iemand ziet bellen met de flap voor zijn gezicht. Doe.dat.nu.niet…

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.