vader ontslagen bij Apple

‘Ik maakte een vlog van de iPhone X en nu is mijn vader ontslagen bij Apple’, de schuldvraag

Haar naam is Brooke Peterson en haar vader werkt bij Apple als een engineer. En allebei hebben ze ervaren dat Apple een Zero-Tolerance beleid heeft. Want dochterlief maakte een video en nu zet haar vader thuis, zonder baan.

iPhone X

Brooke haar vader werkt bij Apple en dat is best cool want dan heeft hij waarschijnlijk toegang tot de nieuwste speeltjes van Apple. Tijdens een bezoekje aan haar vader op het werk gaf hij haar de iPhone X. Dat is cool want op dat moment lag hij nog niet in de winkel.

Brooke vindt het leuk om YouTube video’s te maken, ook al heeft ze geen kijkers. Ze besluit in het restaurant van Apple een vlog te maken van de Apple iPhone X. Ze ‘reviewed’ de Apple iPhone X van alle kanten, inclusief een aantal zaken die waarschijnlijk niet voor de buitenwereld bedoeld waren. Papa en Mama zitten erbij, kijken ernaar en helpen haar. Tot zover geen probleem.

https://www.youtube.com/watch?v=RBeD8E2xxck

Nadat ze klaar is zet ze de video opline op YouTube en gaat verder met haar leventje als dochter van een Apple Engineer.

En toen..

Wanneer ze de volgende dag wakker wordt krijgt ze de schrik van haar leven. Haar video van de iPhone X is viraal gegaan en niet op de manier die gewenst is voor een vlogger. Heel veel mensen zetten vraagtekens bij deze video en spreken er schande van. Ze heeft gelijk het label van een “dom blondje” die zo dom is om de baan van haar vader in gevaar te brengen. Dit is immers vertrouwelijke informatie en ook nog intern gefilmd bij Apple.

Het duurt niet lang of Apple hangt aan de lijn met het verzoek of ze de vlog offline wil halen. Natuurlijk doet ze dat, maar voor haar vader is het te laat. Hij heeft een regel overtreden, en ook al ben je een goede werknemer, regels zijn regels. U kunt gaan. Daar is de deur.

Wie heeft er schuld ?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=300&v=XQzGKwjr_js

Natuurlijk krijgt Brooke alle schuld van wat er gebeurd is. Maar is dat wel eerlijk? In de bovenstaande video die ze maakte naar aanleiding van alle heisa reageert ze op alle haat die ze kreeg.

Ten eerste papa was erbij en heeft gezien dat ze de video maakte, hij zat nota-bene tegenover haar. Het is zijn telefoon en hij werkt bij Apple en hij weet hoe het werkt. Hij had het nooit moeten toelaten.

Had Brooke het kunnen weten? Laten we haar vooral niet overschatten, ze is jong en heeft een topdag in Cuppertino met haar vader en moeder. Natuurlijk maakt ze de video want ze heeft al zoveel video’s gezien van de iPhone X.

Haar pa neemt alle schuld op zich maar ze wil niet dat men kwaad spreekt van hem. Is dat nodig? Bij Nozie denken we van niet, de man maakt een fout en hij wordt genadeloos afgestraft door een bedrijf dat blijkbaar geen genade kent. That’s Life. Wat denk jij?

Bron : PhoneArena

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.