jaaroverzichten

De leukste jaarlijsten, van Pornhub tot Facebook

Aan het einde van het jaar worden we bedolven onder de lijsten die het afgelopen jaar in kaart brengen. Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet.

Spotify

Deze muziekdienst houdt precies bij wat je allemaal hebt geluisterd in het afgelopen jaar. Op een speciale pagina krijg je een prima overzicht van al je goede en minder goede keuzes. Spotify 2018 Wrapped

YouTube

De jaarvideo van YouTube heeft heel wat stof doen opwaaien. Het is namelijk in heel korte tijd de video met de meeste downvotes geworden. Het heeft iets te maken met fanboys en girls van de grote YouTube sterren.

Instagram

Ook voor Instgram was het een bewogen jaar, maar dan in positieve zin. Het netwerk blijft maar groeien en ook op dit platform kun je zien wat je negen beste posts zijn van het afgelopen jaar. Daar heb je wel de hulp voor nodig van een externe partij.

Google

Google laat elk jaar zien welke zoekopdrachten er populair waren op de zoekmachine. Onder andere Avicii was een van de topzoekopdrachten van het afgelopen jaar. Het overzicht van Google kun je hier vinden.

Pornhub

Ik zal het even uitleggen want niemand van jullie is ooit op Pornhub geweest natuurlijk. Pornhub is een site met heel veel filmpjes die vooral +18 en niet veilig voor het werk zijn. Ook deze site heeft een jaaroverzicht gemaakt. Kijk en huiver…of niet.

Facebook

Deze blauwe rakker maakt elk jaar een filmpje waarin jij de hoofdrol speelt.Het is heel mooie gedaan en je kunt het hier vinden.

Facebook Marketplace

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.