Jaz Z Sneakers

Jay Z's 4:44 heeft nu ook zijn eigen Sneaker

Jay Z is de grootste marketing machine van de muziek scene. De release van zijn nieuwe album was al een perfecte executie wat betreft marketing en nu heeft hij er nog een schepje boven op gedaan. Het album 4:44 heeft nu een eigen Sneaker.

Sneaker

Een gelekte afbeelding laat zien dat er binnenkort een speciaal model sneakers op de markt zullen komen in samenwerking met Jay Z. De rapper heeft zijn medewerking verleend aan een paar oud roze sneakers met het logo van zijn laatste release erop gedrukt.

Jay Z Puma Sneaker

Puma

Het is niet helemaal een verrassing dat het merk Puma verantwoordelijk is voor de schoen. Zij zijn ook een van de sponsoren van de 4:44 tour die in oktober zal starten.

Rihanna Sneaker Puma

Puma heeft al een aantal andere samenwerkingen met artiesten. Zo heeft het merk al samengewerkt met The Weeknd en Big Sean.De grootste samenwerking komt wel op naam van Rihanna.

Hier zie je hoe groot de collectie is die Rihanna samen met het merk heeft uitgebracht. En niet zonder succes want haar producten en die van Kyle Jenner vlogen de winkel uit en zorgden voor een topomzet bij Puma.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.