JBL LIVE TWS 300

JBL presenteert de LIVE 300TWS,krachtige draadloze headset

Tijdens de consumenten elektronica beurs IFA in Berlijn heeft JBL een hele range aan nieuwe producten aangekondigd. De LIVE 300TWS is er daar een van.

JBL LIVE 300TWS

Tijdens de IFA in Berlijn heeft JBL een set nieuwe volledig draadloze in-ears gepresenteerd. De JBL LIVE 300TWS is een zeer complete headset ondanks zijn kleine formaat.
De hoofdtelefoon is uitgerust met TalkThru. Dankzij deze stand kun je de muziek zachter zetten en met je vrienden praten zonder je hoofdtelefoon af te zetten. Ook beschikt de headset over een Ambient Aware-modus. Hiermee hoor je achtergrondgeluiden dus je hoeft niets te missen en hoor je het verkeer wanneer je op een drukke weg loopt of fietst.

Lees ook: JBL Live Bluetooth en stylish

Natuurlijk kun je op deze headset van JBL ook je favoriete assistent gebruiken. Met een druk op de knop hen je toegang tot Google Assistent of Amazon Alexa. 

JBL LIVE 300TWS

Techniek

Deze draadloze in-ears worden geleverd met een case waarmee je de ‘ oortjes’ kunt opladen. Een enkele lading geeft je 6 uur lang plezier en met de case kom je tot 20 uur luisteren per lading.

De headset is voorzien van een IPX5-rating en dat wil zeggen dat deze zweet-en waterbestendig is. Je kunt er dus niet mee zwemmen,maar een regenbui kun je wel hebben.

JBL LIVE 300TWS kopen

De  JBL LIVE 300TWS is vanaf november 2019 verkrijgbaar op JBL.nl in de kleuren zwart, wit en blauw voor een verkoopprijs van € 149,-.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.