JBL Live 500BT banner

JBL Live, bluetooth en stylisch

Zo vlak voor de zomer zien we weer veel headsets uitkomen. De JBL Live is er daar een van.

Omgeving aan/uit

De JBL LIve komt uit in drie vartianten namelijk de LIVE 400BT, LIVE 500BT en LIVE 220BT. Al deze hoofdtelefoons zijn voorzien van Urban Noise Control, TalkThru en Ambient Aware.

Met de functie Ambient Aware kan je zelf bepalen hoeveel achtergrondgeluid er binnenkomt. Met TalkThru wordt met ​één​ druk op de knop de muziek gedempt en stemmen om je heen versterkt. Zo kan je makkelijk met vrienden praten zonder de hoofdtelefoon af te doen.

JBL Live 650BTNC

De JBL LIVE 650BTNC, heeft ingebouwde Active Noise Cancelling technologie, die omgevingsgeluiden blokkeert zodat er niets is dat je muziek stoort.

Google Assistent

Nieuw aan deze hele LIVE-serie is de ingebouwde spraakassistentie om overal handsfree hulp te kunnen bieden. Hiermee kun je met behulp van Google Assistent verschillende taken laten uitvoeren. Zo kun je zoeken naar het nieuwste nummer van je een artiest, de route vinden naar je afspraak en vragen wat voor weer het morgen gaat worden. Met een tik op de linkeroorschelp activeer je de Google Assistent en kun je mondeling de opdrachten geven.

JBL Live 500 BT
JBL Live 500 BT

Een model voor iedereen

De hoofdtelefoons zijn uitgevoerd in een strakke, aluminium afwerking en licht van gewicht. Er is voor iedereen een JBL LIve-model.

De JBL LIVE 650BTNC en LIVE 500BT hebben een over-ear fit, hiermee vallen de schelpen helemaal over je oren heen. De LIVE 400BT heeft een on-ear design waarbij de schelp op je oren rust. Heb je liever zo weinig mogelijk aan je hoofd dan kies je het in-ear ontwerp met de LIVE 220BT.

Later dit jaar zal de serie nog worden uitgebreid met de LIVE 300BT deze zal helemaal draadloos zijn. Alle bovengenoemde modellen zijn voorzien van Bluetooth.

JBL LIve 400BT
JBL LIve 400BT

JBL Live kopen

De JBL® LIVE-serie is vanaf nu in verschillende kleuren te verkrijgen bij onder andere MediaMarkt, Coolblue, en Bol.com.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.