JBL reflect flow banner

JBL lanceert de Reflect Flow True Wireless hoofdtelefoon

De hoofdtelefoons worden steeds kleiner en kleiner. Door de sterk verbeterde techniek verdwijnen de oortjes bijna helemaal uit het zicht. JBL lanceert een nieuwe set in-ears onder de naam Reflect Flow True Wireless.

Reflect Flow True Wireless.

Deze True Wireless hoofdtelefoon is vooral bedoeld voor de sporter. Deze in-ears zijn compleet draadloos en zul je ook geen last krijgen van rondslingerende snoeren tijdens je work-out.

JBL Reflext Flow oortjes

De oortjes hebben een eigen accu welke weer worden opgeladen in de opbergcase. In totaal kun je 30 uur lang genieten van het geluid dat uit deze JBL Reflect Flow True Wireless komt. Ook zijn de oortjes waterdicht zodat je je ook in echt in het zweet kunt werken zonder dat je bang hoeft te zijn voor schade.

TalkThru en Ambient Aware

Twee prettige functies op deze headset zijn TalkThru en Ambient Aware. Met TalkThru kan met ​één​ druk op de knop de muziek dempen en stemmen versterken. Zo kun je gemakkelijk commando’s van je trainer opvolgen zonder de hoofdtelefoon te verwijderen. In de Ambient Aware-modus hoor je achtergrondgeluiden voor extra bewustheid van de omgeving. 

JBL Reflect Flow case

De Stem Assistent gebruiken met deze hoofdtelefoon is ook erg eenvoudig. Je houdt de knop lang ingedrukt en Google Assistent of Siri zal worden opgestart.

JBL Reflect Flow

De hoofdtelefoon wordt geleverd met ergonomische siliconen oordopjes en drie maten Freebit-versterkers voor de perfecte pasvorm in de binnenkant van het oor. JBL Reflect Flow is verkrijgbaar voor 149 euro in zwart en ijsblauw bij onder andere CoolBlue en Bol.com.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.