Tile Pro

Je spullen terugvinden met de Tile Style en Tile Sport

Je hebt het vast wel eens gehad, dat je iets kwijt bent en je het eigenlijk NU nodig hebt. Er zijn verschillende trackers op de markt die je via een app deze spullen laat terugvinden. Een van de merken die opvallen in deze markt is Tile, dit merk heeft nu twee nieuwe modellen uitgebracht.

Tile

De Tile is een kleine Bluetooth tracker je aan of iets plakt zodat je het makkelijk kunt terugvinden. Dus je plakt er een op je autosleutels, want die ben je altijd kwijt, of je hangt hem aan je sporttas.

Ben je een van die dingen kwijt dan kun je via de Tile-app deze weer makkelijk terugvinden. De locatie wordt weergegeven op het scherm en je kunt de tracker ook geluid laten maken.

tile---lifestyle---keys

Community

Een Bluetoothtracker heeft maar een beperkt bereik. Dus wanneer je iets verliest op vakantie en je komt er thuis achter dan heb je er niet zoveel aan. Daar heeft Tile ook wat op gevonden.

Omdat de app aangeeft waar je de Tile voor het laatst had kun je aan de community doorgeven waar hij ongeveer ligt. Wanneer hij dan bij iemand van de community op zijn scherm verschijnt kan hij/zij de spullen terugsturen.

Tile Sport en Tile Style

Naast de Mate en de Slim zijn er nu twee nieuwe modellen bijgekomen.

De Tile Sport is extra sterk, heeft een uniek profiel, een donkere leistenen afwerking en een grafieten ring. De Tile Style is juist een perfecte accessoire voor aan waardevolle items, en is satijnwit met een subtiel geribbelde textuur, afgewerkt met champagnegouden ring. Beide Tiles hebben een uitsparing, om ze eenvoudig aan bijvoorbeeld sleutels of tassen te bevestigen.

Tile proseries

Voor deze Pro-serie waar de Sport en de Style onder vallen zijn ook nieuwe functies beschikbaar. Gebruikers kunnen het volume en acht verschillende ringtones instellen, om zo het geluid van hun Tiles te personaliseren.

De producten in de Pro-serie heeft een groter bereik van tweehonderd meter. Ook zien gebruikers via de app of ze hun spullen naderen of juist ervan weglopen, wat bijvoorbeeld handig is als ze geen geluid kunnen afspelen of wanneer hun spullen niet in direct zicht liggen.

Prijs

Tile Sport en Tile Style zijn verkrijgbaar bij MediaMarkt en online bij Coolblue, fonQ en bol.com. Zowel Tile Sport als Tile Style hebben een adviesprijs van 37,95 euro per stuk; 59,95 euro voor twee stuks.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.